Professionele linkbuilding

Als zelfstandig ondernemer ben ik uiteraard erg geïnteresseerd in het hoe en wat omtrent het aantrekken van nieuwe potentiële klanten. Even kort ter introductie. Ik ben een aantal jaar geleden een bedrijfje begonnen in plantaardig frituurvet. Voor veel mensen is dit een nog onbekende branche dus is het belangrijk dat ik voldoende investeer in naamsbekendheid en in bekendheid van het product an sich. Ik heb daarom besloten een website te maken waarop ik zowel mijn product alsook mijn bedrijf promoot. Ik merkte echter dat deze informatieve pagina niet zoveel bezocht werd als dat ik eigenlijk zou willen. Daarop heb ik besloten contact op te nemen met Webton. Ik merkte meteen dat ik met expert te maken had want al tijdens het eerste gesprek vroegen ze mij of ik wist wat linkbuilding was. Linkbuilding, ik moet u eerlijk bekennen dat ik daar nog nooit van had gehoord. Mijn eerste reactie was dan ook ‘kunt u mij uitleggen wat linkbuilding is?’ Dat konden de werknemers van Webton mij uiteraard, zij weten namelijk alles van linkbuilding want zij zijn er dag in dag uit mee bezig. Op zeer geduldige manier werd in ingewijd in de wondere wereld van linkbuilding, en langzaam maar zeker snapte ik welke voordelen linkbuilding mij zou kunnen bieden. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik erg blij ben dat Webton op mijn levenspad is terecht gekomen, ik denk soms dat dit geen toeval meer genoemd kan worden. Het heeft zo moeten zijn, laat ik het daarbij houden. Ik heb dan ook besloten om een samenwerking met dit bedrijf aan te gaan en ik kan u nu al verklappen dat dit mij enorm goed is bevallen. Ik ga altijd voor kwaliteit en dat heb ik voor de volle honderd procent de vruchten van weten te plukken. In het onderstaande zal ik u dit uitgebreid vertellen.

Linkbuilding is de oplossing

Welnu, ik had u al verteld dat ik eerst niets wist van linkbuilding maar dat dat inmiddels veranderd is. In het kort komt het er op neer dat u met linkbuilding meer potentiele klanten naar uw website ‘lokt’. Hoe werkt dit dan? Door middel van linkbuilding worden bepaalde zoektermen in hoge mate aan uw website gekoppeld. Laten we een voorbeeld geven om het wat concreter te maken. Stel, u wilt dat meer mensen uw webpagina waar u meelproducten aanbiedt bezoeken. U moet er dan voor zorgen dat u ergens op uw website een tekst met het kernwoord waarop vaak het woord ‘meelproducten’ genoemd wordt verstopt zodat Google, bij het scannen van de pagina, aan de hand van dit kernwoord uw pagina hoog in Google doet eindigen. Dat is kortgezegd de vreugde dat linkbuilding u op kan leveren. Het is eigenlijk een heel simpel principe maar het levert ontzettend veel op, ik kan uit ervaring spreken. Het is echter belangrijk dat u linkbuilding wel uit laat voeren door een onbetwiste specialist. Bij Webton is dit absoluut het geval, linkbuilding kunt u dan ook gerust aan hen overlaten. Zoals ik al aangaf, ik heb dit ook gedaan en dat is mij heel erg goed bevallen. Niet alleen waren de lijntjes kort waardoor de communicatie erg goed verliep ook was alles bespreekbaar. Er was werkelijk sprake van samenwerking en ik voelde mij als klant nog meer dan enkel koning. Daarnaast wil ik ook nog vermelden dat ik ook zeer zeker niet te klagen had over de prijzen die deze onderneming uiteindelijk vroeg. Ik kan u absoluut garanderen dat hier geen cent meer wordt gevraagd dan dat absoluut nodig is. We kunnen dus zonder schroom stellen dat u hier optimaal van profiteert, en waarom zou u daar ‘nee’ tegen zeggen?

Hoe het mij verging

Al na een korte tijd had Webton mijn opdracht afgerond en was ik in het bezit van een geheel vernieuwde website waarop alle mogelijke manieren van linkbuilding waren toegepast. In het begin dacht ik dat het nog wel even zou duren voordat ik de geneugten van linkbuilding zou gaan ondervinden maar gelukkig bleek niets minder waar te zijn dan deze aanname. Al na een week zag ik dat de bezoekersaantallen van mijn internetpagina omhoog schoten. Dat was precies waar ik op gehoopt had! Linkbuilding werkte dus, ik was nu volledig overtuigd. Maar wat het allermooiste was, en dat wil ik u zeer zeker niet onthouden, was het feit dat ik al na een korte tijd merkte dat ook mijn orders toenamen. Al na een week had ik meer klanten binnen gehaald dan ik in al die maanden daarvoor bij elkaar had gedaan. Ik moet zeggen dat dit al mijn verwachtingen te boven ging. Linkbuilding heeft mij dus aanzienlijk kunnen helpen om mijn omzet te vergroten. Als we alles even op een rijtje zetten kunnen we concluderen:

  • dat ik veel meer klandizie heb weten te vergaren
  • dat mijn product veel meer naamsbekendheid heeft weten te verwerven in een zeer korte tijd
  • dat ik er tegenwoordig zelfs al aan denk om mijn bedrijf uit te breiden, wie had dat een aantal maanden geleden kunnen denken?
  • ik weer gericht ben op de toekomst

Wat is het toch heerlijk dat je met een simpele order aan een specialist je bedrijf zoveel kunt laten groeien. En dat, zoals ik al zei, om de prijzen hoef je het niet te laten want het is te allen tijde een rendabele investering. Wees dus ook verstandig en neem vandaag nog contact op met Webton, zij zijn geweldig!

Comments are closed.

Scroll to Top