Website offerte

website offerteDe prijs de op een website offerte staat kan hoog en laag uitvallen, het is maar net wat je van je webdesigner verwacht. Maar de vele aanbiedingen van webbuilders doen je wellicht duizelen, waardoor je niet weet welke prijs op een website offerte de juiste is. Met deze tips kom je er wel.

Het is logisch dat je een goed online platform wilt hebben voor je bedrijf. Een site die niet professioneel ontwikkeld is doet de pr immers niet veel goeds. Een website offerte wordt meestal voorafgaande aan het bouwen gemaakt. Toch kun je de prijs op de website offerte aan het einde beoordelen en aanpassen, als je tijdens het website bouwen met een kritische blik naar deze aandachtspunten kijkt.

Website offerte verlagen

Een slechte website is vaak moeilijk leesbaar. De informatie is slecht gestructureerd, de site heeft een trage download vanwege te zware afbeeldingen en de minder mooie grafische uitstraling geeft een verkeerd beeld over de professionaliteit van een onderneming. Daarnaast bevat de site een onduidelijke navigatie qua benaming en wordt het platform niet optimaal geindexeerd door zoekmachines, waardoor de site slecht vindbaar is. Al deze punten wil je niet op je eigen website terugzien. Mocht de webbuilder een punt binnen de bepaalde tijd vergeten zijn of slecht hebben uitgevoerd, dan kun je de prijs op website offerte aanpassen. Dit geldt echter wel als u van tevoren deze criteria besproken heeft.

Website offerte verhogen

Je kunt ook overwegen om de prijs op de website offerte te verhogen, als de webdesigner een resultaat levert dat al je eisen voorbij gaat, zoals een hogere positie in een zoekmachine dan je had verwacht of een nog sterkere imagouitstraling dan je voor mogelijk hield. De webbuilder kun je ook bedanken als hij of zij de site met de gewenste kwaliteit en klaar voor gebruik een paar dagen voor de deadline gecreeerd heeft. De keus is aan jou.

Scroll to Top